Laatustrategia ja laadunvarmistus


Selkeän ja oikein mitoitetun laatustrategian luonti jo yrityksen alkuvaiheessa on tärkeää. Se antaa hyvän pohjan kokonaisuuden kehittämiselle yrityksen kasvaessa. Toimiva laatujärjestelmä on kokonaisuus, jonka avulla työntekijät voivat tehdä työtä, johon asiakkaat luottavat. Erilaisilla yrityksillä on erilaisia tarpeita tuotteista ja tuotantovaiheesta riippuen. Tämä tulee huomioitua asiakaslähtöisessä toimintatavassamme. Räätälöimme palvelumme jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suoritamme kansainvälisten GMP-, GLP-, GCP- ja ISO- laatunormistojen edellyttämiä laadunvarmistustoimintoja, joihin kuuluvat konsultoinnit, tarkastukset ja niiden jälkiseuranta ja yrityksen sisäisenä laadunvarmistajana toimiminen.


Zeus Tech Oy

Validointi-, mittaus- ja testaus- sekä laadunvarmistuspalvelut lääke-, bio- ja elintarviketeollisuuden alojen yrityksille sekä tutkimuslaitoksille.

Etusivu
Palvelut
Yhteystiedot
in English

Palvelut

Validointi
Räätälöity palvelu, osavaiheista suuriin kokonaisuuksiin, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Mittaus-/testauspalvelut
Yksittäisten järjestelmien ja laitteistojen mittaukset ja testaukset.

Laadunvarmistus
Kansainvälisten GMP-, GLP-, GCP- ja ISO- laatunormistojen mukaisesti.

in English

Validation, testing, measuring and quality assurance for pharmaceutical, bio and food industry companies together with research institutes.

Yhteystiedot